Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Panírozáshoz kézi mixerrel...

Panírozáshoz kézi mixerrel veritek fel a tojást ?

Figyelt kérdés
Vagy esetleg csak villával egy kicsit felkeveritek ? Kevés tejet adtok e hozzá ?

2022. febr. 26. 19:28
1 2 3 4
 21/38 A kérdező kommentje:

#15 , próbáld ki vizezve és a liszt után várakozva. Én sem csináltam még így, de határozottan jobb lett.

Most elgondolkodtam, hogy a liszt miért is kell oda ?

Nem lehetséges, hogy az az átmeneti ragasztóanyag a húson ?

Akkor viszont víz is kell hozzá.

2022. febr. 26. 20:32
 22/38 anonim ***** válasza:
95%

21: te fájdalmasan nem értesz a főzéshez.... :))))


Vajon a profik miért úgy csinálják, ahogy le van írva??


Nem kell megválszolnod! :-D

2022. febr. 26. 20:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 23/38 anonim ***** válasza:
90%
1es vagyok és nem haragszom senkire. Már megszoktam hogy minden kategóriában van aki lepontoz, de aztán úgy is helyreáll, mert tudom hogy nem adtam rossz választ. Amúgy velem is fordult már elő, hogy megremegett az egér és rossz helyre kattintottam. Szóval nincs semmi probléma.
2022. febr. 26. 20:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 24/38 anonim ***** válasza:
100%
a hús alapból nedves, arra ragad a száraz liszt, a szárazra tapad a nedves tojás, ami ugye nedves, tehát ráragad a száraz prézli. mi ezen a bonyolult? azért nem értem a vizet, mert a hús eleve nedves
2022. febr. 26. 20:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 25/38 anonim ***** válasza:
100%
Sima habverővel, vizet és lisztet rakok hozzá a kívánt állag eléréséhez így több mindenre elég egyébként. Ezenkívül a rántani tervezett alapanyagot lisztezem, beleforgatom a tojásos keverékbe majd a morzsába. Jól szokott sikerülni.
2022. febr. 26. 20:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 26/38 A kérdező kommentje:

#22, az lehet, hogy nem értek a főzéshez, mert nem vagyok profi, csak egy buta pasi.

Viszont minek nevezzük az olyanokat, akik kipróbálás nélkül is azt mondják, hogy azt nem úgy kell. Nem ők a buták ?

2022. febr. 26. 20:41
 27/38 anonim ***** válasza:
94%

ha tudnál valami érvet hozni a vizezésre, ami bizonyítja, hogy jobb lesz tőle a rántott hús...

mert technológiai alapja nincs. a hús nedves.

2022. febr. 26. 20:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 28/38 A kérdező kommentje:
#24, sokszor apróságokon múlik a tökéletesség. Nyilván jártál már úgy, hogy beleforgattad a tojásba a lisztes húst és itt ott egy lyuk maradt a tojás rétegen, mert valamennyi lisztet lerántott a tojás. Én mindig tudományosan közelítek egy problémához, ezért jutott eszembe, hogy többlet vízzel kezdjem a panírozást. Persze lehet, hogy a sikerhez az is kellett, hogy a tojást kicsit jobban felvertem, de nem sokkal, mint korábban, de most vártam is mielőtt paníroztam volna vele.
2022. febr. 26. 20:52
 29/38 anonim ***** válasza:
100%
Csak kézzel. Amig elővenném a szerkezetet addig simán felverem eszköz nélkül.
2022. febr. 26. 20:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 30/38 A kérdező kommentje:

#27, ha tálcás húst veszel, az nem annyira vizes, mint, ahogy mondod, mivel a hús alá beraknak egy nedvszívó anyagot. Annyira viszont nedves, hogy egy nagyon vékony réteg lisztet megtartson.

Ha technológia szóba került, akkor tőled is kérdezem: miért kell a liszt a panírozáshoz, miért nem lehet leszárítani a húst és közvetlenül a tojásba forgatni ?

2022. febr. 26. 21:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!