Panírozáshoz kézi mixerrel veritek fel a tojást ?
#15 , próbáld ki vizezve és a liszt után várakozva. Én sem csináltam még így, de határozottan jobb lett.
Most elgondolkodtam, hogy a liszt miért is kell oda ?
Nem lehetséges, hogy az az átmeneti ragasztóanyag a húson ?
Akkor viszont víz is kell hozzá.
21: te fájdalmasan nem értesz a főzéshez.... :))))
Vajon a profik miért úgy csinálják, ahogy le van írva??
Nem kell megválszolnod! :-D
#22, az lehet, hogy nem értek a főzéshez, mert nem vagyok profi, csak egy buta pasi.
Viszont minek nevezzük az olyanokat, akik kipróbálás nélkül is azt mondják, hogy azt nem úgy kell. Nem ők a buták ?
ha tudnál valami érvet hozni a vizezésre, ami bizonyítja, hogy jobb lesz tőle a rántott hús...
mert technológiai alapja nincs. a hús nedves.
#27, ha tálcás húst veszel, az nem annyira vizes, mint, ahogy mondod, mivel a hús alá beraknak egy nedvszívó anyagot. Annyira viszont nedves, hogy egy nagyon vékony réteg lisztet megtartson.
Ha technológia szóba került, akkor tőled is kérdezem: miért kell a liszt a panírozáshoz, miért nem lehet leszárítani a húst és közvetlenül a tojásba forgatni ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!