Panírozáshoz kézi mixerrel veritek fel a tojást ?
Na, most rájöttem, hogy hogyan lesz ez tökéletes.
A húst bevizeztem, sóztam , lisztbe forgattam és félretettem 10 percre, hogy a lisztből ragacsos csiriz legyen a húson.
A tojásba tettem egy kevés tejet, villával felvertem és azt is félretettem 10 percre. Így sűrű, de nem nyúlós lett.
#11
Ezzel azt érted el Kérdező, hogy süléskor fel fog púposodni a panír és lötyögni fog benne a hús!
Tényleg nem értem, hogy mit nem lehet azon érteni, hogy nem egy "kicsit keverjük el" a tojást, hanem felverjük rendesen?
(Add Uram, hogy ez csak egy unatkozó troll legyen, mert ha nem, akkor nagyon nagy bajok vannak az emberiséggel!)
vizezni a húst...??? Te jó ég!
Én inkább papírtörlővel leszárogatok minden szeletet külön-külön! Lisztezés előtt.
Lehet, hogy ez nektek most nem tetszik, de nagyon jó lett ezzel a módszerrel a panír. A zsemle morzsába forgatás után is félretettem egy kicsit, így olyan, mintha az olaj sem lenne annyira tele morzsával.
Mondjuk most talán egy kicsit tovább is vertem a tojást, de szerintem ez a tej is számított. 2 tojáshoz tettem kb 2 evőkanál tejet.
Azt viszont érdekesnek találom, hogy van aki nem tudja, hogy ha a tojást egy kicsit verjük és otthagyjuk, akkor magától elfolyósodik.
Hát akkor folyósítsd! :-DDD
Izé... hagyd elfolyósodni.
Problem solved. :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!