Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Panírozáshoz kézi mixerrel...

Panírozáshoz kézi mixerrel veritek fel a tojást ?

Figyelt kérdés
Vagy esetleg csak villával egy kicsit felkeveritek ? Kevés tejet adtok e hozzá ?

2022. febr. 26. 19:28
1 2 3 4
 11/38 A kérdező kommentje:

Na, most rájöttem, hogy hogyan lesz ez tökéletes.

A húst bevizeztem, sóztam , lisztbe forgattam és félretettem 10 percre, hogy a lisztből ragacsos csiriz legyen a húson.

A tojásba tettem egy kevés tejet, villával felvertem és azt is félretettem 10 percre. Így sűrű, de nem nyúlós lett.

2022. febr. 26. 19:59
 12/38 anonim ***** válasza:
97%
miatökért kell bevizezni a húst? nekem sosem jön le a tojás a lisztről. villával befedem a tojással és kész
2022. febr. 26. 20:02
 13/38 anonim ***** válasza:
96%

Ezzel azt érted el Kérdező, hogy süléskor fel fog púposodni a panír és lötyögni fog benne a hús!

Tényleg nem értem, hogy mit nem lehet azon érteni, hogy nem egy "kicsit keverjük el" a tojást, hanem felverjük rendesen?

(Add Uram, hogy ez csak egy unatkozó troll legyen, mert ha nem, akkor nagyon nagy bajok vannak az emberiséggel!)

2022. febr. 26. 20:07
 14/38 anonim ***** válasza:
100%
de egy vicc amúgy is, mert a jól felverés sem tart sokáig, szóval nem értem a problémát
2022. febr. 26. 20:13
 15/38 anonim ***** válasza:
100%

vizezni a húst...??? Te jó ég!

Én inkább papírtörlővel leszárogatok minden szeletet külön-külön! Lisztezés előtt.

2022. febr. 26. 20:18
 16/38 anonim ***** válasza:
93%
tudod mit verek kézi mixerrel?
2022. febr. 26. 20:22
 17/38 anonim ***** válasza:
89%
Egyest felnyomtam 89 ről 90 re.
2022. febr. 26. 20:27
 18/38 A kérdező kommentje:

Lehet, hogy ez nektek most nem tetszik, de nagyon jó lett ezzel a módszerrel a panír. A zsemle morzsába forgatás után is félretettem egy kicsit, így olyan, mintha az olaj sem lenne annyira tele morzsával.

Mondjuk most talán egy kicsit tovább is vertem a tojást, de szerintem ez a tej is számított. 2 tojáshoz tettem kb 2 evőkanál tejet.

Azt viszont érdekesnek találom, hogy van aki nem tudja, hogy ha a tojást egy kicsit verjük és otthagyjuk, akkor magától elfolyósodik.

2022. febr. 26. 20:29
 19/38 anonim ***** válasza:
96%
de te főzés közben leülsz mást csinálni, ahelyett, hogy még egy picit vernéd? inkább vársz? valószínűleg azért nem tudom, hogy elfolyósodik, mert normálisan felverem, így sosem hagytam ott és nem tapasztaltam ilyesmit.
2022. febr. 26. 20:31
 20/38 anonim ***** válasza:
96%

Hát akkor folyósítsd! :-DDD

Izé... hagyd elfolyósodni.

Problem solved. :-D

2022. febr. 26. 20:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!