Milyen aprítógépet ajánlatok hagyma apróra aprításához?
Letezik ilyen kezi aprító, de vannak fenntartásaim...
Szerintem tovabb tart elmosogatni, mintckessel felvagni egy fej hagymát...
Életemben nem apritottam hagymát, mindíg nagylyukú reszelőn reszelem, sokkal gyorsabb és precízebb mint kézzel nyomorékoskodni szerintem. És se nem lesz túl nagy,se nem kicsi.
Kivéve a lecsó. Abba karikázva szeretem. Meg a brassóiba is.
Nekem ehhez hasonló van csak régebbi. Nyilván nem egy fej hagymát vágok fel vele, ahogy valaki írta. Nagy a család, van hogy sokat kell. Plusz nekem érzékeny a szemem, ha késsel csinálom nagyon bekönnyezik, ezzel meg nem. Nem vészes elmosni, de a mosogatógépbe is be lehet tenni.
Éles, de vékonypengés kést.
De ha van pénzed, vegyél trutyigyártó aprítót. Van kicsi 2eFt körül és van a nagy az 4-6eFt, lidliben most volt ilyen.
Nekünk ilyen van. Nem pont ugyan ez, de ilyen kézi hagyma aprító: [link]
Pár ütés (nyomás, csapás) alatt felaprítja a hagymát a kívánt méretre, nincs könny és sírás vele. :) Nagyon sok hagymát tud kevés idő alatt felaprítani. Szerintem nagyon jó, érdemes beszerezni. Megéri, ha nem akarsz a késsel vacakolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!