Milyen aprítógépet ajánlatok hagyma apróra aprításához?
A kérdezőnek pont a linkelt aprító ajánlható, de olyan precízen vágott darabokat nem ad, mint a(z igényesen végzett) kézi vágás. De láttam már sok embert, akinek nem igénye a szépen vágott hagyma, és vannak is ételek, amik ezt elbírják.
Én célzottan szoktam hagymát pépesíteni is, de arra nem az aprító való, hanem turmix gépbe rakom. Nem szeretem, ha a magyaros levesekben úszkálnak a hagyma kockák.
Kedves 5.! Ahogyan a 6. válaszoló is szépen leírta, ha nem pép állagúra van szükségem, akkor nem addig aprítom... Nem egy atomfizika.
Kedves 9.! Nem vagyok profi szakács, csak egy időhiányos családanya, aki igyekszik nap mint nap munka mellett még egészséges házi, főtt ételt is az asztalra varázsolni. Eddig nem volt panasz a teljesítményemre, de vitathatatlan tény, hogy nem a Michelin ellenőrei vagy más étteremkritikusok szoktak az asztalomhoz ülni.
Felőlem a profi szakácsok a tekintetükkel is szeletelhetik a hagymát. Ha számomra könnyít a mindennapokon, hogy a megtisztított zöldségeket bedobom az aprítóba, akkor úgy is fogom csinálni, akkor is, ha te meg Gordon Ramsay kézenfogva sírtok az ajtóm előtt. 😉
Keseredik a hagyma gépi aprításnal.
Egyszer csináltam így körözöttet, ki kellett dobni.
19. De pont azt írják h ha amúgy nincs otthon semmifele aprítója, amkor csak ezert nem eri meg!
Amúgy reszelni is szokták, nagylyukú reszelőn.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!