Milyen aprítógépet ajánlatok hagyma apróra aprításához?
Másfél perc alatt felvágtam ma 3 hagymát, úgy, hogy 1-et még pucolni is kellett.
Nem tudom, hogyha ezt valami géppel csináltam volna, az mennyi idő lett volna szétszedni és utána elmosogatni, eltörölgetni, összerakni.
Gyakorolj, tényleg csak jó kés kell hozzá!
Ilyen botmixerem van, ennek az aprítója nekem tökéletesen bevált. Nem csak hagymát, hanem répát, petrezselymet, paprikát is szép apróra tudok vele szinte mondhatjuk darálni - ha arra van szükség. Illetve a májgombóc készítésénél is csak bedobom a májat, fűszereket, hagymát, és fél perc alatt kész a massza. Elmosni sem nagy kunszt.
4, Na pont ez az, hogy ez kvázi darál, nem apróra vág. Fasírtba meg ilyenekbe oké, de megnézném, hogy az ebben készült hagymapépet hogy dinszteled meg pl...
(Maga az aprító tényleg jó dolog egyébként, én is szeretem, csak nem erre való.)
Nekem is ilyen Bosch gépem van, tökéletes.
5!
Tudod van, aki képes az eszközeit megfelelően használni. Pl ha hagymakockakat akar, akkor nem nem 10 percig nyomja a daralo gombját.
Jo eles szeles pengeju zoldseg aprito kes
Pillanatok alatt kesz vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!