Mi a hagymaszeletelés titka?
Figyelt kérdés
2021. szept. 19. 23:57
2/33 anonim válasza:
Egy tonna papir zsebkendő.
Éles kés.
Ha kevesebbet akarsz sirni, a pucolás után, de a szeletelés előtt tedd hideg vizbe 1-2 percre (vagy legalabb öblitsd le hideg vizben)
3/33 anonim válasza:
Dugd ki a nyelved, mikozben vágod,illetve próbálj minél jobban elhajolni felőle, mert felfelé száll belőle az a gáz ami reakcióba lép a könnyel. A nyelvkidugosat lehet h pont itt olvastam, vagy nem tudom honnan szedtem, de bevált!
4/33 anonim válasza:
Tedd be szeletelés előtt a hűtőbe a hagymát! Kb 4 órára.Én már évek óta így pucolom és így soha nem könnyezek!
5/33 anonim válasza:
Kontaktlencse. 🤣🤣🤣 Komolyan, csak ez lehet, mert én sosem könnyezek, ha hagymát vágok
6/33 anonim válasza:
Ha nagyon sokat kell összevágni akkor a teraszon szoktam,vagy a másik lehetőség,hogy odateszek magam mellé egy ventilátort.
Működik,de a ház többi részében brutál hagymaszag lesz.
7/33 anonim válasza:
Millió dolgot kipróbáltam, egy működött. Egy korty víz vagy tea a számban.
8/33 anonim válasza:
Konyhai aprító, ha nem karikázni kell. Megpucolom, 2-be vagy 4-be vágom és bedobom az aprítóba. Várok pár percet aztán mehet az edénybe.
9/33 anonim válasza:
Hagymavagas elott reszelj tormat ... es a hagymat mar eszre sem veszed :)))
10/33 anonim válasza:
Egyebirant lehet kapni kockázott fagyasztott hagymát is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!