Mi a hagymaszeletelés titka?
Figyelt kérdés
2021. szept. 19. 23:57
11/33 anonim válasza:
4-es, a hűtős módszer nem válik be. Hűtőben tartom a hagymát, mégis könnyezik a szemem.
12/33 anonim válasza:
Hosszú penge, minél keskenyebb, kis élszög, és told végig azt a kést, nem kalapács az.
13/33 A kérdező kommentje:
Ezeken kívül én még olyat hallottam, hogy ki kell vágni a hagyma gyökér részét középről és akkor nem indít vegyi támadást szeleteléskor. Ezt próbálta már valaki, megerősíti, hogy működik?
2021. szept. 20. 13:09
14/33 anonim válasza:
Egy titok van: borotvaéles kés! Az nem roncsol, hanem vág.
15/33 anonim válasza:
11-es a 4-es válaszoló vagyok. Én már megpucolva rakom be a hagymát a hűtőbe, a konyhán is így csináltuk és azóta nem könnyezünk
17/33 anonim válasza:
15-ös, nekem a pucolt hagymától is könnyezik a szemem, hiába van hűtőben.
18/33 anonim válasza:
15–ös nem tudom nálad miért nem működik mi a konyhában mindig úgy csináljuk betesszük a pucolt hagymát jóval előtte és amikor kivesszük és pucoljuk akármilyen közel hajolunk hozzá akkor sem könnyezünk
19/33 anonim válasza:
A 18-asnak igaza van bár én a fagyasztóba szoktam rakni 20 percre
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!