Hogy kell készíteni a tejszínhabot, hogy ne essen össze a torta tetején?
Figyelt kérdés
A hagyományos tejszínt felvertem, majd a végén belekevertem a habfixálót, másnapra csak egy paca maradt a helyén.
Hulalát nem szeretem
jan. 4. 19:27
1/6 anonim válasza:
Ha eloszor egy kis mascapponet keversz ki keves tejszinnel, utanna a tobbit nagyon kemeny habot kapsz ami szepen formazhato. Minnel zsirszegenyebb a tejszin annal tobb mascarponera lesz szukseged. Nekem Philadelphia sajttal is jol mukodik. Nem ismerem a habfikszalot, nalunk nem is lattam ilyet.
4/6 anonim válasza:
A Meggle cukrászhabjai, habtejszínjei nekem mindig tökéletesek maradnak habfixáló nélkül is.
5/6 anonim válasza:
A végén hiába kevered bele a habfixálót. Azt az elején kell.
6/6 anonim válasza:
5 közepén inkább, amikor kezd sűrűsödni, de még nem kemény
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!