Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Hogy kell készíteni a tejszính...

Hogy kell készíteni a tejszínhabot, hogy ne essen össze a torta tetején?

Figyelt kérdés

A hagyományos tejszínt felvertem, majd a végén belekevertem a habfixálót, másnapra csak egy paca maradt a helyén.

Hulalát nem szeretem


jan. 4. 19:27
 1/6 anonim ***** válasza:
85%
Ha eloszor egy kis mascapponet keversz ki keves tejszinnel, utanna a tobbit nagyon kemeny habot kapsz ami szepen formazhato. Minnel zsirszegenyebb a tejszin annal tobb mascarponera lesz szukseged. Nekem Philadelphia sajttal is jol mukodik. Nem ismerem a habfikszalot, nalunk nem is lattam ilyet.
jan. 4. 19:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 Szonja66 válasza:
0%
Cukrásztejszínt használj.
jan. 4. 19:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
0%
Lehet kapni habfixálót.
jan. 4. 20:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
53%
A Meggle cukrászhabjai, habtejszínjei nekem mindig tökéletesek maradnak habfixáló nélkül is.
jan. 4. 21:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
67%
A végén hiába kevered bele a habfixálót. Azt az elején kell.
jan. 4. 23:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:
5 közepén inkább, amikor kezd sűrűsödni, de még nem kemény
tegnap 22:23
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!