Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Mivel lehetne a sósságot...

Mivel lehetne a sósságot tompítani?

Figyelt kérdés
Vendégeket várunk és véletlenül mind a ketten megsóztuk a hagymás tört krumplit. Több krumpli nincs.
jan. 5. 10:46
 1/7 anonim ***** válasza:
82%
Ha nagyon sós, én tojást és lisztet adnék hozzá, és megsütném, mint a lapcsánkát
jan. 5. 10:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim ***** válasza:
73%

Ezt ehyíteni nem lehet.

Valóban liszt,tojás hozzá és krokett is lehet belőle.

Vagy nudli és azt megpirítani.

jan. 5. 11:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 A kérdező kommentje:

#1,2


Jó ötlet. Köszi.

(Nem tudom, kik és miért pontozták le.)

jan. 5. 12:28
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Dödöllét is lehetne belőle csinálni.
jan. 5. 15:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 anonim ***** válasza:
58%
Uborkakarikákkal vagy főtt tojás karikákkal, csak akkor már nem hagymás tört krumpli a neve, de mindegyik sok sót elvesz. Esetleg valami full sótlan saláta hozzá.
jan. 5. 22:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 anonim ***** válasza:
Esetleg paprikázni és tésztát főzni és krumplistészta.
jan. 5. 22:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 anonim ***** válasza:
Felönteném tejjel, vajjal, pürésíteném.
jan. 6. 13:53
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!