Paradicsomos-ricottás tésztaszósz savanyú lett, mivel tudok javítani rajta?
Figyelt kérdés
Amit tettem bele:
Pici vaj
20 dkg koktélparadicsom
500 g passzírozott paradicsom
250 g ricotta
Só
Bors
(Utólag cukor, de nem javít rajta.)
Borzasztó savanyú lett.
jan. 4. 21:17
3/4 anonim válasza:
A cukor nem váltiztat a ph-n. Cukrosan lesz savanyú. Lúg kell
4/4 anonim válasza:
Akkor még némi cukor mindig kell bele meg némi folyadék mert a paradicsom is sok lett.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!