Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Vízszűrő kancsó bármilyen...

Vízszűrő kancsó bármilyen tanács vélemény érdekel?

Figyelt kérdés
csapra szerelhetőt nem szeretnék mert sajna szükség van minden csapra aktívan viszont jó lenne normális vizet inni,és nem ásványvizet venni nyakra főre.
tegnapelőtt 18:39
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Mi baj van a csap vízzel nálatok? Enélkül nehéz tanácsot adni.

Mert az ország jelentős részén jó a csapvíz és a legtöbb kancsó pont a hasznos dolgokat (is) szűri ki. Kis túlzással ioncserélt vizet csinálva az ásványvízből.

Ha viszont pl túl klóros a víz, akkor már lehet jó megoldás.

tegnapelőtt 18:55
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem jó inni a csapvíz?

Nekem van szűrő kancsóm, de nem ivásra, hanem a kávéfőzőbe, hogy ne legyen vízköves. Nem jó csak szűrt vizet inni.

tegnapelőtt 18:57
 3/5 A kérdező kommentje:
Nincs semmi gond végül is nem érzek semmi olyan nagy dolgot, egyszerűen làttam pàr videót hogy mennyi minden van egy àtlagos csapvìzben. Ezért gondoltam ki próbàlom milyen lehet ha más nem nem veszek annyi àsvànyvizet majd
tegnapelőtt 21:23
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Igyál nyugodtan csapvizet. Ivásra nem kell se szűrt víz, se ásványvíz.
tegnapelőtt 21:38
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Van vízszűrő kancsóm. Kicsit macerás. Tisztítani, betétet venni. Nemcsak kancsós vizet iszom hanem csapvizet is, hol ezt, hol azt, és vízforralóba használom. Finomabb lesz a tea.
tegnapelőtt 23:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!