Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Édesanyák, végleg kimerültem!...

Édesanyák, végleg kimerültem! Bármilyen tanács, hogy merre menjek?

Figyelt kérdés

A férjem állandan dolgozik, hajtja a pénzt, pedig nem fenyeget az éhhalál. Egy hitelt a megkérdezésem nélkül vett fel, de ebbe most ne menjünk bele, gyorsan vissza akarja fizetni..

Én nem járok sehová, csak az oviba viszem a nagyobbat és a boltba megyünk el, itthon vagyok velük. A kisebb 9 hónapos, nagyon anyás, rossz alvó, a nagyobbik épp dackorszakát éli.

Elegem van nagyon, egy idegszálam sincs már.

A férjem folyton panaszkodik, hogy mennyire fáradt, én bezzeg nem dolgozom.

Ma jutottam el oda, hogy végleg kiakadtam. Jövőhét szombaton ha törik ha szakad, egyedül hagyom őket, és lelépek egy teljes napra és éjszakára.

A kérdésem az lenne, hogy milyen ötletetek van, hová lehet menni BÁRHOL Magyarországon, minimális ráfordítással (nehogy beszóljon a férjem, hogy nem dolgozom de költöm a pénzt).

Nagyvárosban élünk, valami csendes helyre mennék ami azért nem a világvége mögött van, de nincs tele turistákkal.

Adjatok kérlek bármilyen tanácsot, mielőtt végleg megőrülök. Ti hova jártok egyedül feltöltődni?

2022. júl. 2. 21:02
1 2 3
 1/25 anonim válasza:
48%
Gratulálok a párválasztáshoz! Ő lesz gyermekeidnek a férfiminta...
2022. júl. 2. 21:11
 2/25 anonim válasza:
34%
Kíváncsi vagyok, jön-e olyan válaszoló, aki szokott így lelépni egyedül.
2022. júl. 2. 21:20
 3/25 anonim válasza:
57%

Szerintem full gyerekes egy ilyen lépés. Azt hiszed utána majd leborul éled hogy mostmar mindent értek drágám, otthagyom a masodallasomat hogy munka után délután neked segithessek helyette?

Ülj le vele beszélni. Kérj pénzt (amúgy is wtf) bebisziterre inkabb és úgy menj el.

2022. júl. 2. 21:24
 4/25 anonim válasza:
92%
Merre laksz? Ha csak egy napra mesz feltoltodni, nem erdemes az orszag masik vegebe es vissza, mert ramegy az utazasra az idod, kiveve ha vonatozol es vegig olvasod az idot.
2022. júl. 2. 21:25
 5/25 anonim ***** válasza:
93%
Mindegy hova mész,menj fel a booking.com -ra és olcsón a közelben foglalj le egy szobát,ellátással,hogy azzal se kelljen szenvedned. Bárhova mész már jobb.
2022. júl. 2. 21:30
 6/25 anonim ***** válasza:
91%
Miért felesleges? Ha más nem a férje végre nem fogja azt mondani, hogy te csak pihensz... bár egy 9 hónapost csak akkor hagynék otthon ha tápszeres.
2022. júl. 2. 21:31
 7/25 anonim válasza:
26%
Hallgattassék meg a másik fél is... 🤷🏻‍♀️
2022. júl. 2. 21:38
 8/25 anonim ***** válasza:
78%

Városon belül nincs valami szépségszalon ahol szobát is lehet bérelni? Vagy egy wellness hotelben.

Nem is kell bárhol lennie csak nem otthon bár én végig azon kattognék a gyerekek túlélik-e 😊 a férj hozzáállásán meg az segítene szerintem ha egy hétre mennél.

2022. júl. 2. 21:48
 9/25 anonim válasza:
73%
9 hónapost nem hagynék el ennyi időre. De persze lépj le, már rég meg kellett volna tenned, hogy apjukra hagyod őket mindenféle engedély nélkül, de szerintem csak egy-egy délelőttre, de azt rendszeresen.
2022. júl. 2. 21:55
 10/25 anonim válasza:
37%
Ez nagyon gáz, nekem 3 gyerekem van, én is fáradt vagyok, de soha nem hagynám így magukra őket. Főleg a kisbabát..
2022. júl. 2. 22:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!