Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Édesanyák, végleg kimerültem!...

Édesanyák, végleg kimerültem! Bármilyen tanács, hogy merre menjek?

Figyelt kérdés

A férjem állandan dolgozik, hajtja a pénzt, pedig nem fenyeget az éhhalál. Egy hitelt a megkérdezésem nélkül vett fel, de ebbe most ne menjünk bele, gyorsan vissza akarja fizetni..

Én nem járok sehová, csak az oviba viszem a nagyobbat és a boltba megyünk el, itthon vagyok velük. A kisebb 9 hónapos, nagyon anyás, rossz alvó, a nagyobbik épp dackorszakát éli.

Elegem van nagyon, egy idegszálam sincs már.

A férjem folyton panaszkodik, hogy mennyire fáradt, én bezzeg nem dolgozom.

Ma jutottam el oda, hogy végleg kiakadtam. Jövőhét szombaton ha törik ha szakad, egyedül hagyom őket, és lelépek egy teljes napra és éjszakára.

A kérdésem az lenne, hogy milyen ötletetek van, hová lehet menni BÁRHOL Magyarországon, minimális ráfordítással (nehogy beszóljon a férjem, hogy nem dolgozom de költöm a pénzt).

Nagyvárosban élünk, valami csendes helyre mennék ami azért nem a világvége mögött van, de nincs tele turistákkal.

Adjatok kérlek bármilyen tanácsot, mielőtt végleg megőrülök. Ti hova jártok egyedül feltöltődni?

2022. júl. 2. 21:02
1 2 3
 21/25 anonim válasza:
91%

16-17. Írtam is, hogy gyerekek mellett is lehet élni, csak nem azt kell várni, hogy újra nélkülük, hanem hogy velük. Ugyanakkor a férjnek elvileg lehet lejáró munkaideje, hétvégéje, szabadnapja, alhat éjszaka. Kérdező pedig nem egyedül csinálta és vállalta a gyerekeket. Nonszensz, hogy heti kétszer pár órát nem tud egy apa egyedül lenni a saját gyerekeivel. Plusz ugye a hitelt sem akarta Kérdező felvenni, amire a férje hivatkozik.

Nagyon sok olyan házasságot látok, ahol a felek valamiért (nem tudom megítélni, kinek a hibájából, lehet, mindkettejük) elmenekülnek otthonról, egymástól (tipikusan munkába, gyerekek mögé) ahelyett, hogy egymáshoz menekülnének és messziről ordibálnak a másikra, hogy ismerje el őket és kérjen bocsánatot. Természetesen sok olyan is van, hogy sosem illettek össze, csak beleképzeltek valamit... Ahogy van sok munkamániás is, aki családban is agglegény (vagy -leány) marad, s azzal hogy "a családért dolgozik", ugyanazt csinálja felmentéssel, amit addig egyedül is, mert ez a pontgyűjtéses dicsőségszerzés szenvedélye.

De most ezekbe nem akarok belemenni, nem is látunk bele, csak a praktikus részébe, hogy egy családba nem elég befizetni. Ez olyan, mintha vennél egy úszóbérletet, de nem jársz el, és azt hiszed, akkor is használ majd. Ami fontos, arra időt szán az ember.

2022. júl. 3. 12:48
 22/25 anonim ***** válasza:
67%
Én férjem éjszakás mégis amint reggel hazáért egyből magához veszi a lányunk, gügyög neki és reggeliznek mielőtt elmegy lefeküdni. Egy pillanatra sem hiszi hogy lustálkodom a baba mellett, sőt. Pedig most ő a kenyérkereső,de lássuk be ő is benne volt a gyerekcsinálásba és nem csak pár perc élvezet erejéig.
2022. júl. 3. 13:07
 23/25 anonim válasza:
25%

18as a nagy óvodában van tehát a kérdezőnek igazából 1db gyereket kéne megoldania. Gondolom náluk még nyáron is óvodában poshad a nagyobb.

És nem tudjuk a férfi is akarta-e a második gyereket vagy csak a kérdező.

2022. júl. 3. 14:26
 24/25 anonim ***** válasza:
32%

"Édesanyák, végleg kimerültem!"

Már elegem van abból, hogy a férjem meg megszakad a munkában, miközben én egész nap otthon unatkozom és tv-sorozatokat nézek.

Semmi jó film nincsen amivel elüthetném az unalmas napjaimat.

A férjemnek meg van képe lepihenni a napi 20 óra melója után.

Szar az életem...

2022. júl. 3. 19:22
 25/25 HoneyBunny válasza:
83%
Nagyon gaz ez a kozosseg itt, azok vannak legjobban lepontozva, akik probaljak a kerdezot is megerteni. De ez is annyira tipikus, ha egy no nem dolgozik, akkor mindenben csak o lehet a hibas nyilvan...Fhu
2022. júl. 6. 08:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!