Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen tanács létezhet ilyen...

Milyen tanács létezhet ilyen családnál?

Figyelt kérdés
Egyik szomszédunkénk 15 évesen vállaltak gyereket, és az a tervük hogy erre bíztatják őket, majd a többi generációt. Kiszámították hogy ha lesz egy újszülött, 15 éves egyik szülő, 30 a nagyszülő, 45 a dédi, 60 az üki, 75 a szépi, és ők így 90 éves korukra ősszülők lesznek. Így 15 évvel döntenék meg a világrekordot a legfiatalabb 105 éves ősszülő rekordját. Nem tudom mik az elképzeléseik, de ha nem akarja a többi generáció akkor vajon kényszerítik őket? Egyébként nekem is voltak terveim, ha nem is világbajnoki, és tudom milyen érzés mikor valaki vagy valami tönkre vágja az egészet mikor már végre majdnem lehetnék valaki. De azért ilyenbe nem mennék bele hogy a rokonaimat belerángatom. De legalább ne kürtölné ki, mert ha már mondja nem tudom mit mondjak neki anélkül hogy okoskodnék.

2020. júl. 8. 07:12
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
88%
Miért kellene foglalkozni vele? Gyerekek. Majd benő a feje lágyuk (jó esetben).
2020. júl. 8. 07:18
 2/15 A kérdező kommentje:
Nem gyerekek. 25 évesek, és 10 a gyerek.
2020. júl. 8. 07:20
 3/15 A kérdező kommentje:
Egyébként azt kérték mondjak ötleteket. Ezért gondolom hogy valamit mondani kéne.
2020. júl. 8. 07:23
 4/15 anonim ***** válasza:
87%
Milyen ötlet? Úgyse tudják kényszeríteni őket, hogy menjél fiam, már 15 éves vagy, haza se gyere míg össze nem hozol egy gyereket.
2020. júl. 8. 07:35
 5/15 anonim ***** válasza:
76%
Magánügyük
2020. júl. 8. 07:41
 6/15 A kérdező kommentje:
Akkor azt fogom nekik mondani, hogy a szívükre hallgassanak.
2020. júl. 8. 07:43
 7/15 anonim ***** válasza:
27%

Nekünk hasonló volt a helyzet.

Anyukám 17 évesen szült engem.

Csak elváltak nemsokra rá. Elég erőszakos volt az apám. Azóta sem láttam most vagyok 29 éves. Hála az égnek.

Én a dédmamámnál nőttem fel. Ő vigyázott rám mert anyukám folyamatosan kénytelen volt dologozni. Persze gyerektartás nuku. Úgy eltűnt apám,hogy bottal ütötték a nyomát.

Persze ez egy más világ volt.

Én sem vállaltam volna 15 évesen gyereket. 21 évesen szültem az első babát. Akkor még ugyanott laktunk a dédinél amég nem gyűjtöttünk saját házra a pénzt. Három éve vettünk egy házat. Nyolc éves a lányom és útban a tesó.

Nagyon megkell fontolni az ilyen döntéseket. De ha ők bevállalták akkor sok sikert.

2020. júl. 8. 07:45
 8/15 anonim ***** válasza:
22%
Te valami nagyon ostoba akaratgyenge réteghez tartozhat, ha annyi önállóság nincs benned h elmond. Véleményed, ha megker ék rá.
2020. júl. 8. 07:46
 9/15 anonim ***** válasza:
83%
Inkabb momdd azt hogy “ ez a leghulyebb otlet , amit hallottam, surgosen felejtsetek el, mert nem vagYtok 100asok h a gyerek eletet is tonkre akarjatok tenni vele”
2020. júl. 8. 07:47
 10/15 anonim ***** válasza:
69%
Majd a gyámügy kezelésbe veszi őket, vagy a család segítő. Agyhalottak, 15 éves gyereket nem kényszeríthetnek szülésre, ha meg fiú akkor gyerek csinálásra, ahhoz a lány szüleinek is lesz egy két szava.
2020. júl. 8. 08:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!