Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen tanács létezhet ilyen...

Milyen tanács létezhet ilyen családnál?

Figyelt kérdés
Egyik szomszédunkénk 15 évesen vállaltak gyereket, és az a tervük hogy erre bíztatják őket, majd a többi generációt. Kiszámították hogy ha lesz egy újszülött, 15 éves egyik szülő, 30 a nagyszülő, 45 a dédi, 60 az üki, 75 a szépi, és ők így 90 éves korukra ősszülők lesznek. Így 15 évvel döntenék meg a világrekordot a legfiatalabb 105 éves ősszülő rekordját. Nem tudom mik az elképzeléseik, de ha nem akarja a többi generáció akkor vajon kényszerítik őket? Egyébként nekem is voltak terveim, ha nem is világbajnoki, és tudom milyen érzés mikor valaki vagy valami tönkre vágja az egészet mikor már végre majdnem lehetnék valaki. De azért ilyenbe nem mennék bele hogy a rokonaimat belerángatom. De legalább ne kürtölné ki, mert ha már mondja nem tudom mit mondjak neki anélkül hogy okoskodnék.

2020. júl. 8. 07:12
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Pedig ki nézem belőlük. Az ő szülei azzal zsarolták hogy ki rugatják őket az egyetemről ha nem hoz össze egy újság cikket amiben lejáratják az alpolgármestert. Mivel a haverjuk újságíró. Úgy hogy simán el tudom képzelni, hogy ők ugyanígy tesznek ebbe az esetben. Az akaratosság is öröklődik sajnos.
2020. júl. 8. 08:11
 12/15 anonim ***** válasza:

Igen

Elég ostobák, ha elhiszik, hogy a szülők ki tudják rúgatni őket a suliból

Ha megkérdezik elmondanám, hogy mindenki a saját életéért felel.. az álmaikat pedig nem szabad a gyerekekre erőszakolni

2020. júl. 8. 08:29
 13/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2020. júl. 9. 14:25
 14/15 anonim ***** válasza:
Es ha valamelyik a sorban meddo lesz? 🤔 betegek egyebkent
2020. dec. 28. 19:55
 15/15 A kérdező kommentje:
Szerintem belerokkanak idegileg, amennyire céltudatosak.
2020. dec. 28. 23:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!