Gyerekvállalás témakörbe írom ki remélem ide tartozik tanács? ( többi lent)
Tavaly akarta, most meg nem? Mi változott meg?
Egyébként ilyennel nem zsarolhat, csak úgy egyszerűen ahogy ő elképzelte, nem veszik el a babát/gyereket az anyjától.
Nem akarja. Tök egyértelmű. Ha akarná, akkor nem arról akarna meggyőzni, hogy vetesd el.
Házasok vagytok, normális körülmények között éltek, nem 20 évesek vagytok, és mégsem akarja, sőt azon gondolkozik, hogy mi lesz, ha váltok.
Ha meg is tartod a babát, akkor is válj el és egyedül neveld fel. Szerinted normális, amiket mond a férjed? Hogy majd elveszi tőled. Egy percig nem élnék tovább ilyen emberrel.
Jézi..
Válj el, neveld egyedül a gyereket
Egy percig se maradnék olyan férfi mellett aki arra kér, hogy az ő saját vérét, az ő gyerekét (is) vetessem el.
Az ilyen férfi egy alamuszi undorító ember, semmi több.
Mellesleg, csak úgy mondom, Ha az a véleménye, hogy megromlott a házasság és ezért ne legyen gyerek, meg most jajj vetesd el, akkor előbb utóbb amúgy is lelépne a faszi, az is lehet más nő is van a képbe.
Édesanyátol pedig csak úgy nem veszik el a gyereket, emiatt ne aggódj
Azon gondolkozz el,hogy ha házasságon belül nem akarja a babát,sőt,kér,hogy vetesd el,ugyanakkor azzal fenyegetőzik,hogy egy esetleges válás esetén igényt tart a picire,ott mi állhat a háttérben.
Mert ez minden,csak nem egészséges gondolkodás. Nekem olyan bántalmazó "szaga" van. Nem szeretetből akarja a gyereket,hanem birtoklási vágyból.
30 évesen én megtartanám,de felkészülnék rá,hogy egyedül nevelem fel. Anyagilag ezt meg tudod oldani? Lesz segítséged? Munkahely mennyire stabil,visszavárnak-e,lakáshelyzet milyen lenne válás esetén?
Ezek mind fontos kérdések,viszont a tény,hogy 30 éves vagy,a baba megtartása mellett szól.
Az írásod alapján úgy érzem,ez nem is kérdés nálad,de ahogy már írtam is,valószínű,hogy nem együtt nevelitek fel,hacsak a pszichológus nem javít valamit a párod hozzáállásán (bár nem hiszem).
Kitartást és jó döntést kívánok neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!