Fiatal anyukák! Miben változott az életetek gyerekvállalás után?
Mindenben 😊
Gyerek előtt ha kitaláltam h legyen este egy házibuli, gyorsan előkészültem és megvolt (nem nagy piálás, csak egy kis bogrács, borozgatás a barátokkal)
Vagy ahoz h reggel elinduljak elég volt egy fél óra (kávé, smink, öltözéz)
Most indulás előtt 2 órával kelek h mindenki elkészüljön.
Imádtam csak úgy összekapni magam és útrakelni (ha kedvem szottyant kínait enni beültem a kocsiba és mentem 70 kmert egy tál kínai kajáért)
A férjemmel is szintén így éltünk kettesben. Mindig úton voltunk.
Sokat voltunk kettesben. Összebújás a tv előtt, vagy a túrázások. Vagy csak hétvégi délig hemperegtünk az ágyban 😉
De a családomat nem cserélném el ezekért.
Most más dolgokat szetetek az életemben. 😉
Pl mikor egy fárasztó nap után elszundítok a híradó előtt. Mire magamhoz térek, a kislányom (4 éves) betakart egy pléddel és mellém tette az alvós nyusziját 😍
Nem dolgozol, nincs társaságom. Hétfőtől péntekig reggeltől estig magunk ülünk.
Kettesben sehova nem tudunk elmenni.
Régen szerettem olvasni, most is szoktam. csak már nehezebb.
Nekem ami hiányzik az a felnőtt társaság, a felnőtt élet, hogy azt csináljak és akkor amikor akarom.
25N
Mindenben megváltozott. Szerencsére a férjemmel közös baráti társaságunk van, akik szeretik a gyerekeinket, így gyakran összejárunk. Nevelgetik ők is a piciket. 🙂
A nehézség: nagyszülői segítség nincs, így ketten vigyázunk a gyerekekre, vagyis felváltva, ha nekem van dolgom a férjem szívesen van velük. Mondjuk elmehetek csajos estékre. 🙂 De, ha betegek-hiába imádják az apjukat- csak anya jó. A nap 24 órájában én vagyok velük főleg, ami szellemileg, fizikálisan és érzelmileg gyakran kimerít. Pláne most. Mindketten a dackorszakot élik. A nagyobbik a másodikat, a kicsi az elsőt.
Nekem konkrétan az egyedül töltött idő hiányzik. Amikor csak ÉN vagyok. Mivel gyorsan nőnek és ketten vannak így sikszor lekötik egymást. Amíg össze nem vesznek valamin. 😃 Vidám ugyanakkor fárasztó dolog is a gyereknevelés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!