Olyan pizzát szeretnék csinálni,mint a pizzériákban van.Valaki,vagy valakik leírnák,hogyan tudom megcsinálni ?
"10: valamicskét javít a normál sütéshez képest, de messze nem éri el a fatüzeléses kemencében sütött pizza minőségét! Ugye a 360-450 fok, és 90 mp...."
Nem sikerült értelmezned amit leírtam. ÁTLAG pizzéria (Don Pepe, Il Treno, Pizza Hut, Forte) minőséget simán el lehet érni az általam írt módszerrel. Nem nápolyi pizzáról beszéltem.
Senki nem szólt nápolyi pizzáról!
A normál pizzát (mármint rendes pizzériában) ilyen magas hőfokon sütik.
Most ne hozz ide mindenféle ócska kétszáz forintos szeletpizza helyeket.... Azt szégyen pizzának nevezni!
Az ÁTLAG pizzériák, ilyen ÁTLAG kemencékkel dolgoznak:
15: Hát írják is a hőfokot!!!
"
Alacsony sütőterének köszönhetően gyorsan elérhető a maximális hőfok (430°C)."
17: ne ugorj már a plafonra!
Nem azt írta, hgoy ilyet kell venni, hanem hogy a pizzériákban ilyennel sütnek!!!
17-es (15 vagyok) 14-esre válaszoltam, aki azt mondta, átlag pizzériák szintjét el lehet otthon érni....
Erre reagálva mondtam, hogy átlag pizzériák is komoly kemencékkel rendelkeznek, kivétel nélkül!!!
Nem mellesleg a 9-es is én vagyok, és pont azt említettem meg, hogy léteznek 1 adagos, háztartási pizzasütők.
Nem is értem miket zagyválsz össze, vagy mit fantáziálgatsz, elképesztő, milyen siralmas némelyek szövegértése.
1 választ 3 továbbival kell megmagyarázni... szánalom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!