Olyan pizzát szeretnék csinálni,mint a pizzériákban van.Valaki,vagy valakik leírnák,hogyan tudom megcsinálni ?
Figyelt kérdés
2021. dec. 11. 10:09
21/24 anonim válasza:
Én pizzavason sütök 275 fokon 5 perc alatt. Ki kell tapasztalni a sütőt, mert mindenhol más. A vasat minimum 30-40 percig melegíteni kell a Max hőfokon, és ha beraktad a pizzát 3 percig megy alsó-felső sütésen, utána pedig légkeveréses grill funkción 2 percet. Nem mondanád meg hogy nem kemencében sült a pizza :)
Ezt a tésztát szoktam csinálni.
22/24 anonim válasza:
Jah és ami fontos még, hogy pizzalisztet használj...
23/24 anonim válasza:
#21: pár hete volt az egyik német adón összehasonlító teszt, a különféle (házi) pizzasütési módszerek eredményét tesztelték.
Ők is a pizzavasat hozták ki nyertesnek.
24/24 anonim válasza:
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!