Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Anyósomtól kaptam FEKETE...

Anyósomtól kaptam FEKETE RETKET és PÓRÉHAGYMÁT, megkért estére készítsek vacsorát ebből és elment. Én még sohasem készítettem belőlük semmit! Mit ajánlotok? Nekem ezek csak 'zöldségek ... . Főzzem meg avagy mit tehetek?

Figyelt kérdés
ma 11:26
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Megpucolod összevágod és megsózod a fekete retket.Majd zsíros kenyér mellé kínálva tálalod.
ma 11:40
 2/5 anonim ***** válasza:
91%

Ha ezt nyersen megeszed, éjszaka a tapétát is lefingod a falról.

Én a helyedben csinálnék egy bármilyen vacsorát, aztán megpucolnám hozzá a retket meg a hagymát, és onnantól az eszik belőle, aki akar... pl. az anyósodnak jó étvágyat kívánok hozzá, aki meg nem akar, az nem eszik belőle.

Vacsorát készíteni ebből nyilván nem lehet, mert alkalmatlan rá.

Bármilyen hozzá illő vacsorának, csak a kiegészítője lehet.

De tekintve, hogy mindkét alapanyag meglehetősen intenzív ízű és hatású, így eléggé megosztó is, ki szereti, ki nem, vagy ki vállalja be hogy lufivá váljon...

ma 11:54
 3/5 anonim ***** válasza:

A retekböl lereszelve joghurttal finom saláta lesz de előtte sózd le, plusz pici cukor.ecet.

A póréhagymaból csinalhatsz francia hagymalevest.

ma 12:37
 4/5 anonim ***** válasza:
0%

Póréhagyma krémleves

Fekete retek pucolva fuszerekkel olajjal forgatva kockara vagva megsut. Lehet levesbetét.

Mellé egy grilled cheese

Vagy osszevagod hagymat, krumllit, edeskrumplkt, repat, mas hagymakat, retket es megsutod fuszeresen. Az a koret. Melle meg valami hus

ma 13:51
 5/5 anonim ***** válasza:
4-es, ne vedd támadásnak, jól hangzik amiket leírtál, addig, amíg csak olvasni kell. De megenni... ha őszintén belegondolunk, hogy ilyet kéne enni, az undorító! Ha választanom kéne, hogy kihagyok egy vacsorát, és majd másnap jól bereggelizek, vagy elnyomom a torkomon ezt a parasztvakító szennyet, biztos, hogy inkább éhen mennék aludni. Esélyt nem látok rá, hogy jó érzésű ember, ebből egy falatot is enne. Borzalmas!
ma 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!