Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Vöröshagyma helyett póréhagymá...

Vöröshagyma helyett póréhagymával lehet főzni?

Figyelt kérdés
Sajnos epebeteg vagyok a vöröshagymától,mindegy hogy az nyersen,sütve vagy éppen főzve van..De viszont a póréhagymától nincs bajom. Használhatom e sütéshez és főzéshez,vöröshagyma helyett?
2013. jún. 1. 15:04
 1/4 anonim ***** válasza:
36%
Szerintem nagyon édes lesz, ha vöröshagyma helyett használod. Igaz, hogy ez nem rendes megoldás, de pont most már van főzőhagyma és még lesz is a nyár végéig, próbáltad azzal?
2013. jún. 1. 15:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha a póréhagymától nem vagy beteg, simán lehet azzal főzni. Ha valamibe kell egy kis falat hagyma, pl paradicsom levesbe szoktam tenni, akkor levágok 2-3 cm. pórét, és azt dobom az ételbe. Nem tisztitok meg egy nagy fej hagymát. Ugyanolyan jó.
2013. jún. 1. 15:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Kedves első! A vöröshagyma, és a főzőhagyma ugyanaz. Ha az egyiktől beteg a kérdező, akkor a másiktól is.
2013. jún. 1. 15:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:

Lehet vele főzni, de egyes ételeknél érezhető lesz különbség.

Azért a pórhagyma másképp viselkedik, például egy pörkölt alapnál. Nem lesz olyan szaftja, mint a vöröshagymától.. De nem azt mondom, hogy rossz lesz, csak kicsit más.

2013. jún. 1. 15:50
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!