Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Miért keseredik meg a vöröshag...

Miért keseredik meg a vöröshagyma?

Figyelt kérdés
Apróra vágtam, raktam bele kockára vágott paradicsomot, megsóztam és lefedve a hűtőbe tettem azzal, hogy majd a többi zöldséget később hozzá adom. Máskor is csináltam ilyet, akkor nem lett keserű.
2011. okt. 24. 14:32
 1/2 anonim ***** válasza:
lehet ezt a hagymát több vegyszerrel kezelték, vagy kevésbé volt friss vagy jó minőségű mint a korábbi hagyma. egy ötlet
2011. okt. 24. 22:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 A kérdező kommentje:
köszi
2011. okt. 29. 22:21

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!