Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Főzéskor lehet használni...

Főzéskor lehet használni lilahagymát vöröshagyma helyett?

Figyelt kérdés
2011. jan. 30. 11:59
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Persze.

Csak drágább.

2011. jan. 30. 12:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
76%
ja, drágább, de kicsit enyhébb az íze...viszont borzasztó hülyén néz ki, ha rövid ideig van főzve, mert akkor marad a kékes színe...
2011. jan. 30. 12:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
kár lenne megfőzni. semmi baja a kajának tőle, de valóban nagyon enyhe ízű. és tényleg csak a salátákban néz jól ki a lila szín.főzés hatására elszíneződik és nem szép.
2011. jan. 30. 17:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 e-ditta ***** válasza:
Ha fözöd, akkor sokszor kimondottan zöldes szine lesz (majdnem mintah penészes lenne), de ettöl az ize nem rosz, meg természetesen a hagyma sem penészes.
2011. jan. 30. 21:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2011. jan. 31. 17:32

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!