Friss póréhagyma zöldjét fel lehet használni valamire, vagy az eldobandó?
Figyelt kérdés
Ha használható, akkor mire?2018. márc. 4. 14:29
2/7 anonim válasza:
Levesbe, mártásba, quiche-be, rakottasokba, stb.
Eddig kidobtad, vagy mi?
3/7 A kérdező kommentje:
Nem sokszor használtam eddig póréhagymát. Nem is főzök túl gyakran. Köszönöm a válaszokat!
2018. márc. 4. 14:38
4/7 anonim válasza:
Ugyan úgy mint a hagyma többi részét
6/7 anonim válasza:
A szárazabb, erősebb végét kidobjuk, de csak mert zöld, még finom :) Mi nagyon szeretjük pl. sárgaborsófőzelékben, de persze kenyéren, rántottában is remek.
7/7 anonim válasza:
Nem, a zöldjét is meg lehet enni, ha még nem túl öreg, száraz és töredezős. Sőt szerintem a zöldje finomabb. Fel lehet apróra szecskázni, és rátenni zsíroskenyérre, vagy díszíteni lehet bármi más húsos ételt, amihez szerinted illik az enyhén hagymás íze (steak, főtt krumpli stb.).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!