Hogyan lehet a nyers húst 3 napig tárolni anélkül, hogy megromlana?
Ma venném ki a fagyasztóból, holnap reggelre felolvadna.
Holnap bepácolnám meg kevés zsírral is bekenném.
Így, hogy be van fűszerezve (nyilván só is lesz rajta)
eláll-e 72 órán át a HŰTŐBEN?
Esetleg van-e olyan módszer, amivel tutira kibírná?
Gondolok arra, hogy alufóliával alaposan lezárnám, vagy ilyesmi.
A 3. napon sütném meg.
Az miert nem opcio hogy ugy vedd ki es olvaszd ki hogy egy napit legyen a pacban es ne harmat, ha mar a romlastol felsz?
Egyebkent nyilvan elallna a hutobeny a zsir es a so eleg jo tartosito.
1#
Mert kretén vagyok, azért. Semmi más okom nincs.
Befűszerezve, sózva talán kibír annyit. Kettőt egész biztos. Csináltam már olyat, hogy befűszreztem reggel, aznap és következő nap állt, a rákövetkezőn meg megsütöttem. Én biztos nem áztatnám olajba.
Mi akadája, hogy korábban csináld meg? Készen tovább eláll.
Egyébként meg ha ma vennéd ki a fagyasztóból, az annyit jelent, hogy még nem vetted ki. Vedd ki holnap.
5
A lényeg,hogy a levegővel ne érintkezzen.De ha csak megkened kevés zsírral az úgy szerintem nem az igazi..Úgy nem telesül a teljes elszigetelés kritériuma.Azt a pácolajat meg nem kell mind beletenni az ételbe.Ez egy bevett módszer a hosszabb időtartamú pácolásra. Ha nem akarod,akkor nem csinálod.De te kértél biztos módszert...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!