Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Mit tegyek ha túl lágy a...

Mit tegyek ha túl lágy a cukkini-tócsni tésztája?

Figyelt kérdés
Sajnos, nem eléggé nyomkodtam ki a levét, így hiába tettem hozzá lisztet, reszelt batátát, így is nagyon híg lett! több lisztet már nem szeretnék hozzá keverni, akkor nokedli lesz! Javaslatok?

#Nyers, cukkini-tészta, sűrítése,
júl. 27. 17:08
A kérdező szavazást indított:
Híg, nyers cukkini tócsni.
Nyers cukkini-tészta sűrítése.
2 szavazat
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Keményítő?!
júl. 27. 17:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Öntsd egy szűrőbe és hagyd kincsit lecsöpögni
júl. 27. 17:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
62%
Süsd ki úgy, mint a palacsintát. Vékony lesz, de legalább rendesen átsül. Nem is kell hozzá annyi zsiradék, még egy plusz pont. Bár azért ne a legjobb palacsintasütődet használd.
júl. 27. 17:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
76%
Jó lesz így is ne szűrögesd,kevés olajon süsd és mint egy lepényt.
júl. 27. 18:22
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!