Mit tegyek ha túl lágy a cukkini-tócsni tésztája?
Figyelt kérdés
Sajnos, nem eléggé nyomkodtam ki a levét, így hiába tettem hozzá lisztet, reszelt batátát, így is nagyon híg lett! több lisztet már nem szeretnék hozzá keverni, akkor nokedli lesz! Javaslatok?#Nyers, cukkini-tészta, sűrítése,
júl. 27. 17:08
A kérdező szavazást indított:
Híg, nyers cukkini tócsni.
Nyers cukkini-tészta sűrítése.
2 szavazat
2/4 anonim válasza:
Öntsd egy szűrőbe és hagyd kincsit lecsöpögni
3/4 anonim válasza:
Süsd ki úgy, mint a palacsintát. Vékony lesz, de legalább rendesen átsül. Nem is kell hozzá annyi zsiradék, még egy plusz pont. Bár azért ne a legjobb palacsintasütődet használd.
4/4 anonim válasza:
Jó lesz így is ne szűrögesd,kevés olajon süsd és mint egy lepényt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!