Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Hogyan érdemes fagyasztóba...

Hogyan érdemes fagyasztóba tenni a cukkinit? Előtte lesózva vagy anélkül? Van ennek valami jelentősége?

Figyelt kérdés
Anyukám le szokta sózni a cukkinit, mielőtt főzeléket készített belőle. Pár éve van csak saját kertem. Tavaly lesóztam én is, úgy raktam a fagyasztóba is. Finom volt belőle a főzelék. Most nem volt időm megvárni, amíg lesózva áll, ezért csak szeletelve tettem a fagyasztóba lezacskózva. Ha előveszem és főzök belőle nagyon össze fog esni, ahogy sózás után is összeesik?

2023. júl. 10. 13:27
 1/3 anonim ***** válasza:
95%
Nem kell sózni fagyasztás előtt.Lereszelve,fagyaszd.Ha kiveszed rögtön mehet a fazékba picit össze fog esni nyilván.
2023. júl. 10. 13:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
90%
1👍
2023. júl. 10. 14:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :) Szerintem a jövőben akkor ugyanígy fogom csinálni.
2023. júl. 10. 21:16

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!