A virslit (nyers) vagy húslevest (kész) fagyasszam le? Melyik marad ehetőbb fagyasztás után?
Figyelt kérdés
2023. okt. 11. 11:02
2/6 anonim válasza:
Mind a kettő teljeswn jó lesz. A huslevesben zöldség is van még akkor inkább a virslit fagyasztanám. Hütőben kiolvasztva pont olyan lwsz mint újkorában
3/6 anonim válasza:
Mind a kettő jól tűri a fagyasztást de a húslevest csak minden nélkül.
4/6 anonim válasza:
A virsli minden gond nélkül jól fagyasztható. Úgyis melegíteni kell, így a kiolvasztással sem kell foglalkoznod. Én minden intés ellenére teljes húslevest is szoktam fagyasztani, onnan egyből a mikróba, de nem vettem észre, hogy a zöldség károsodott volna. Ha ettől tartasz, akkor az általános vélemény szerint a lé önmagában, lé+hús fagyasztható. Van, aki azt javallja, hogy alaplének jó a csak lé. Ahhoz kicsit drága.
6/6 anonim válasza:
Csatlakozom az előttem szólókhoz, mindkettő fagyasztható, annyival kiegészítve, hogy a húslevesben a zöldség felolvasztás után gumissá válhat, ezért kell kiszedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!