Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Nyersen fagyasszam le a sós...

Nyersen fagyasszam le a sós tésztát vagy sütve? Többi lent

Figyelt kérdés
Kicsit sok sós sutinek valót gyúrtam be. Szerintetek a még nyers tésztát fagyasszam le vagy sussem meg a sós sütit es úgy menjen a fagyóba?

#fagyasztás #Sós suti
2017. dec. 31. 13:15
 1/4 anonim ***** válasza:
Süssd meg előbb
2017. dec. 31. 14:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim válasza:
100%

A begyúrt tésztát szokták lefagyasztani, egyszerűbben kezelhető és legközelebb gyorsan lesz friss sütid.

BÚÉK! :)

2017. dec. 31. 14:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
Csakis nyersen, mert frissen sütve finomabb - és tovább el is áll!
2017. dec. 31. 15:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim válasza:
ne sussd meg
2018. jan. 3. 19:20
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!