Nyersen fagyasszam le a sós tésztát vagy sütve? Többi lent
Figyelt kérdés
Kicsit sok sós sutinek valót gyúrtam be. Szerintetek a még nyers tésztát fagyasszam le vagy sussem meg a sós sütit es úgy menjen a fagyóba?#fagyasztás #Sós suti
2017. dec. 31. 13:15
2/4 anonim válasza:
A begyúrt tésztát szokták lefagyasztani, egyszerűbben kezelhető és legközelebb gyorsan lesz friss sütid.
BÚÉK! :)
3/4 anonim válasza:
Csakis nyersen, mert frissen sütve finomabb - és tovább el is áll!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!