Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » A csöves kukoricát nyersen,...

A csöves kukoricát nyersen, vagy megfőze fagyasszam le télire? Egyenként csomagolva, vagy többet is lehet egy zacsiba tenni?

Figyelt kérdés
2010. szept. 27. 14:54
 1/4 anonim ***** válasza:
Mi főzve szoktuk, és még fagyasztás előtt lemorzsolni, mert fagyottan nem valami egyszerű. És így sokoldalúan fel lehet használni. Pizzára, chilis babhoz, rizshez..
2010. szept. 27. 15:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
zacskóba érdemes annyit tenni 1szere amenyit megeszel mert utána fagyottan már nem egyszerű szétszedni :)
2010. szept. 27. 17:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Mi is megfőzzük. Aztán hagyjuk kihülni. Igy nem lesz párás a zacskó, úgyhogy simán nem ragadnak össze. Fogyasztás előtt szobahőmérsékleten kienged,és finom.
2010. szept. 27. 17:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
fozd meg
2010. okt. 2. 18:40
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!