6 hós babámnak bevezetném a húst, de miután annyira kis adagot ehet hogy tároljam hogy ne romoljon meg? Nyersen fagyasszam vagy főve? Miben? Alufóliában? Nem ragad bele?
Figyelt kérdés
2011. aug. 15. 08:01
1/8 anonim válasza:
Én a Kik-ben vettem mini fedeles műanyagdobozokat, abban tárolom. Egy csomagban volt 10 vagy 12 db. Megfőztem a húst és kis adagokban beraktam a fagyóba. Mostmár a vasárnapi levesből szoktam néha kivenni és fagyasztani, mert már nagyobbak vagyunk. Sokan viszont jégkockatartóban teszik el. Szerintem az is jó, csak nehezebb kiszedni belőle.
2/8 anonim válasza:
Jégkockatartóba nyomkodtam bele az összepépesített husit. Nem nehéz kiszedni belőle.
3/8 anonim válasza:
Szia. En ugy csinaltam, hogy vettem egy csirkemellet, azt apro kockakra vagtam es ugy tettem foliaba es mindig annyit vettem ki amennyi kellett.
4/8 anonim válasza:
Szia!
Én is jégkockatartóban raktam el. Megfőztem a csirkehusit, összepépesítettem, belenyomkodtam jégkockatartóba, aztán mikor megfagyott, kiszedtem, át pakoltam egy zárható tetejű dobozba. Minden kajánál egyet kivettem, nagyon praktikus volt.
5/8 anonim válasza:
Felkockázom a húst, megfőzöm, és úgy teszem jégkocka tartóba, és mehet a fagyóba. Nem nehéz kiszedni, mert 1 lyukba 2 kicsi húskocka kerül, és nem nyomom bele, csak beleteszem.
6/8 anonim válasza:
A legegyszerűbb ha nem főzöl neki külön húst hanem a ti húslevesetekből veszel ki neki egy pici darabot.
7/8 anonim válasza:
Szintén megfőzöm a húst, összepépesítem, és jégkockatartóba teszem. Szerintem nagyon praktikus, és így van mindig annyi, amennyi egyszerre kell a babának. Mi egy héten egyszer eszünk húslevest, és hát annyi azért nem elég neki, hogy egy héten egyszer kapjon csak húst. Ráadásul én úgy tudom, hogy eleinte nem ehet fűszeresen főtt húsokat.
8/8 A kérdező kommentje:
köszönöm Nektek a válaszokat.
2011. aug. 15. 21:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!