A napjaink mélg mindíg kiszámíthatatlanok, meddig lesz még így? Nekem kellene egy rendszert bevezetnem?
Hát, néha nálunk is hasonló, Ő 4 és fél hónapos.
Délelőtt mindig viszem sétálni és a babakocsiban nagyot tud aludni, és ezzel van egy nagyobb délelőtti alvása. Ha az idő nem engedi, mert annyira hideg van, akkor azért kb. tudom, hogy mikor mi van. Ő is igény szerint szopizik, van, hogy 1,5 óránként is, de azért ez nem gyakori. Ha éppen nem alszik be a szopi után, akkor peluscsere, elvan a játszószőnyegen, de lehet, hogy fél óra múlva újra sír, látom, hogy nyűgös, nem kell a csörgő, semmi. Ilyenkor én újra cicire teszem, mert Ő így alszik el. Nem foglalkozok vele, hogy mondjuk 1 órával előtte evett. Ilyenkor is kortyolgat, de pár perc és alszik. Délután is hasonló, ha szopi közben nem alszik be, akkor játék, peluscsere, ha ez megvolt és elfáradt, de jó idő van, akkor séta és újabb alvás. Este 8 körül pedig jön a pancsi, cici és alvás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!