Normális, hogy még mindig kiszámíthatatlanok az éjszakáink?
Nem, nem mindig alusszák át mások sem az éjszakát! Mi még csak 4 hósak vagyunk de pl. eddig 2x kelt éjszaka 1 hete meg 3x. Nem hogy ritkulna, még gyakrabban kel.
A szomszéd 11 hós baba 3 hós kora óta átalussza az éjszakát de újabban előfordul, hogy csak hajnali 3-kor(!) alszik el.
Lehet, hogy foga jön vagy tanult valami újat amivel fel van spanolva és nem bír már aludni sem. Sok minden lehet.
Nálunk is katasztrófa volt minden éjjel, és meguntam, cselekedtem.
Itt az én módszerem:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
9,5 hónapos a kislányom, 8 hetes kora óta átalussza az éjszakát. Ami nála azt jelenti, hogy este 10től reggel 8ig alszik. Ez az általános, de ez ritkán megváltozik. Néha felkel 2kor, vagy 6 körül, ilyenkor csak értetlenül állok, hogy miért van fent, de később mindig rájövök, hogy oka van. Pl.: másnap kibújt a foga, benáthásodott reggelre, front volt éjjel stb.
Szóval néha kel éjjel, de legtöbbször nem.
Amúgy szerintem a belinkelt kérdés rátok nem vonatkozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!