Keservesek az éjszakáink, Ti mit csinálnátok?
Mi ugyanígy vagyunk/voltunk egy kis különbséggel.
Nálunk már 15 hónapos a pici, a nagy meg ovis.
Viszont én nem vettem magam mellé az ágyba soha, mert úgy nem bírok aludni sajnos. Ezért én mindig felkeltem, megszoptattam, visszatettem, ő olyankor visszaaludt az ágyában.
Én is eljutottam arra a szintre, amikor egy délután összeestem az ágyon és elaludtam. Csoda, hogy nem történt semmi ezalatt, mert egyedül voltam otthon a kettővel, csak némi ennivalót hajigáltak szét a lakásban... :o(
Ekkor "bekeményítettünk", és az Aludj jól gyermekem módszerrel próbálkoztunk. Nagyon keservesen haladtunk, mert sokszor megbetegedett, és olyankor utána kezdhettük elölről. (Én nyakig takonyban nem hagytam sírni, akkor szoptattam)
Most eljutottunk odáig, hogy hajnali 5-kor ébred, akkor szopi, majd kb. 7ig még alszik.
Ez számomra teljesen elfogadható, remélem, most "tartós" lesz.
Ma pl hajnali egytől fél 6-ig ringatva sétáltam a kicsivel a konyhában, fél 6-kor elaludt, de egy óra múlva már fel is ébredt. Én sajnos nem tudtam visszaaludni, este 11-kor kerültem ágyba és 2 órát aludtam csak. Hulla vagyok. De ezt még kibírom, a szoptatással sincs bajom, de azzal igen, hogy a 10 éves fiam ma dolgozatot ír és ő sem aludt valami sokat. Nem olyan nagy a lakás, így a fiam szobájába simán behallatszik minden. Olvastam az alud jól módszert, de pont a nagyobb gyerek miatt nem hagyhatom sírni a kicsit, bár valószínűleg én sem bírnám hallgatni tétlenül.
Én is örülnék, ha legalább egy kicsit lehetne aludni.
Első vagyok, mi is az előszobába toltuk ki minden éjjel, amikor sírni kezdett, 43 m2 a lakás...
Egyébként a 20 perc is ismerős. Volt egy idő, amikor úgy gondoltam én is, hogy hát nem lesz ez így örökké, gyorsan megszoptatom, aztán visszateszem, nem lehetek én ennyire "önző". Csakhogy minden nap fél óra-húsz perccel korábban ébredt, és így hajnalra/reggelre "becsúszott" egyel több ébredés. Lett 3, majd 4 stb, míg már 20 percenként ébredt... :o(
Köszönöm a válaszokat!!
Erőt ad, hogy nem vagyok egyedül ezzel a problémával, hálás vagyok, hogy próbáltok segíteni!!!
Cumit sosem fogadta el a kicsim és nem hagyhatom sírni az iskolás fiam miatt. Még nem tudom hogyan, de valamit változtatni fogok, ez így nem megy tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!