Adhatok babámnak citromfű teát? Hátha nyugodtabbak lennének az éjszakáink. Tapasztalatok?
Mennyi idős?
És azt kéne még tudni, hogy miért ébred éjjel.
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
Jön a foga, de már jó ideje több,mint két hete nagyon rosszul alszik.De nem hinném,hogy a fogzás miatt ébredne ennyiszer. Már nagyon fáradt vagyok, ugyanakkor tanácstalan is:(:(
Első vagyok.
Szerintem is adhatod a 9 hónapos babának. De mint mindent, ezt sem szabad túlzásba vinni!
Óhát, drága, van aki hónapokon át kínlódik, mire kijön az első fogacska.... A fogzás elég fránya dolog és simán okozhat ilyesmit! Szerintem ez az 1. számú gyanúsított.
De próbáld meg a teát, hátha. Ha lehet, ne zöld vagy feketeteához társítva, hanem simán magában, mert az előbbiek élénkítenek.
Jajj csak a rendes dobozos citromfű teát nehogy oda ad a picinek.Én megpróbáltam nyugtatásra magamnak s még rosszabul lettem tőle.Szinte feltúrbozott!
A Hipp citromfű teát viszont nyugodtan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!