Mit tegyek, hogy ne legyenek katasztrófálisak az éjszakáink?
A kisfiam majd 7 hónapos. Az első három hónapban borzasztó rosszul aludt, aztán volt két hónap álom, amikor bár éjfélkor aludt el, de reggel 7-8kor kelt.Viszont kb 1-1,5 hónapja maradt a késői elalvás, de éjjel 8-10-szer is felkel. Vagy egy korty tea miatt, vagy a cumit kéri. 4-5 óra között meg már semmi sem jó, csak ha kaját kap. Pedig este majd 300ml-t eszik!
Van rendszer az életében, mindig 8kor fürdetem, utána eszik, aztán büfitáncot járunk(eszméletlen sokat és sokáig büfizik), s 11 után beájul.
Nem tudom, van-e összefüggés azzal, hogy 5 hónapos korától adtam neki almát és banánt, s fokozatosan váltottuk ki a délelőtti és a délutáni étkezést szilárd ételre(bébikaják). Mert kb azóta alszik ilyen rosszul.
Két foga már kint van, de nem látom, hogy meg lenne duzzadva a kis ínye, hogy esetleg a foga bántaná...
Már nagyon nem bírom. Hulla fáradt vagyok minden reggel. Már át akartuk rakni a szobájába, de most végképp nem tudom, mit csináljak?Ennyit fogok rohangálni éjszakákon?
Nem hagyom sírni, mert párom sajnos nagyon korán kel nap, mint nap, lehet ez is baj...
Valaki járt hasonló cipőben?Tudott javítani a helyzeten???
A lányom is rengeteget kelt, a cumi miatt. egyik nap besokalltam, nem adtam többet neki oda. két nap után már sokkal jobban aludt. Tehát szoktasd le a cumiról, és az éjszakai teázásról is! az is csak rossz szokás.
Ez az első lépés, amíg ez nincs meg, addig rohangálni fogsz.
Nagyon köszi a tippeket!
A könyvre már én is gondoltam, pont tegnap találkoztam vele böngészés közben.
Hát nehéz lesz a berögzült rossz szokásokat megszüntetni.
Akkor tegyem külön így is, mert könnyebb lesz a leszokás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!