Műanyagnak nem mondanám a HuLaLát, de nem tejszín, hanem növényi zsír az alapja. Ízlés dolga, én a tejszínt preferálom. Nincsen baj a pótlókkal sem, csak más az íze, nem mindenki szereti. Meg van aki szerint nem jó a növényi zsír, vagy a hidrogénezett zsír.
2021. máj. 23. 23:03
Hasznos számodra ez a válasz?
12/23 anonim válasza:
Sajnos előfordult velem is, hogy krémes, habos folyadékot kaptam a felverés után. Talán a tejszínen múlik. Egy ideje csak dobozos Milli habtejszínt veszek, jópár óráig hűtöm, és mindig gond nélkül felvernem géppel kb. 2 perc alatt. .
2021. máj. 24. 00:09
Hasznos számodra ez a válasz?
13/23 anonim válasza:
A Milli habtejszín trükkös, mert 35% a zsírtartalma 30% helyett. Mondhatjuk, hogy extra minőségű :-) Gondolom az azért működik az mindig.
2021. máj. 24. 09:48
Hasznos számodra ez a válasz?
14/23 anonim válasza:
Nem egyforma a tejszínek minősége. Nekem se verődik fel mindig minden márka, főleg a dobozosak szoktak beválni. Az okát nem tudom, évek óta nem is vettem emiatt zacskósat. Az is lehet hogy nem elég a zsírtartalma és kamu amit ráírnak. Esetleg ki lehet próbálni harminc percre fagyasztóba tenni. Meg nálam mindig van tartalékban pár habfixáló.
(A hulala szerintem borzasztó, hiába szép ha rossz íze van)
2021. máj. 24. 15:10
Hasznos számodra ez a válasz?
15/23 anonim válasza:
Érdekes, nekem mindegyik felverődik, sőt akármilyet próbáltam, simán lehetett belőlük vajat is gyártani. Mármint a rendes tejszínhabból, nem hullala vackokból vagy sütőtejszínes szerencsétlenségből.
Géppel kell verni, nem egy nagy tudomány, sőt... Viszont a dobozt-zacskót kiöntés után szét kell vágni és kikapirgálni, mert a nagyja sűrűje még ott lesz benne. A zöld sparos zacskós tökéletes, nyugodtan használhatod, de ha a fentebb említett milli van, na az a legjobb. (az árakat inkább hagyjuk...)
2021. máj. 24. 18:18
Hasznos számodra ez a válasz?
16/23 anonim válasza:
Félve kérdezem meg, de ha kezdő vagy végülis miért ne lehetne... Ugye cukrot adsz hozzá? Mert anélkül nem fog sikerülni? És hidegen állsz neki?
2021. máj. 25. 21:33
Hasznos számodra ez a válasz?
17/23 anonim válasza:
szerintem tegyél bele habfixálót, nekem az mindig megkeményíti.
2021. máj. 25. 23:55
Hasznos számodra ez a válasz?
18/23 anonim válasza:
Régen rossz ha csak azzal a pótlékkal sikerülget. Nem kell bele habfixáló.
2021. máj. 25. 23:58
Hasznos számodra ez a válasz?
19/23 anonim válasza:
Itt van 1 link, szépen le van írva, csak el kell olvasni.
Amire szükséged lesz:
30%-os állati tejszín, vagyis habtejszín HIDEGEN, legjobb, ha legalább egy napig állt a hűtőben
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!