Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Kicsapódott a tejszín a...

Kicsapódott a tejszín a raguban. Hogy javíthatnám?

Figyelt kérdés
Túl hamar öntöttem a tejszínt a raguba, még főzni kell, de teljesen kicsapódott. Lehet valamit csinálni neki ?

2019. jún. 14. 13:39
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
39%
Semmit. A tejszínt nem szabad főzni
2019. jún. 14. 13:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/11 anonim ***** válasza:
93%
Leöntöd a szaftot, egy kevés vízben feloldott keményítőt (1-2 evőkanál) teszel bele és átturmixolod. Nem lesz tökéletes, de jobban fog kinézni, és selymes lesz tőle.
2019. jún. 14. 13:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/11 anonim ***** válasza:
84%

Főzőtejszín? Nekem kétszer csapódott ki főzőtejszín. Mindkétszer egy kis boltban vettem, hűtőpultból. Csak a hidegre tudtam gyanakodni, hiszen a legtöbb üzlet sima polcon tartja, és itthon sem teszem hűtőbe.


Bár elképzelhető, hogy nem tartasz otthon, de nekem a Cocomas kókusztejszín tette rendbe azt a két ételt.

2019. jún. 14. 14:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/11 anonim ***** válasza:
22%
Minden tejszín kicsapódik, ha főzik. Nem szabad fozni
2019. jún. 14. 14:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/11 A kérdező kommentje:
Tehát akkor nem tudom javítani?
2019. jún. 14. 14:11
 6/11 anonim ***** válasza:
74%
Nem, nem tudod javitani
2019. jún. 14. 14:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/11 anonim ***** válasza:
36%

Az igazi tejszínnek esze ágában sincs kicsapódni! Vegyél rendes, zsíros tejszínt (habtejszin), és azzal nem lesz semmi gond.

A probléma, hogy a fözötejszín (meg a tejfölnek csúfolt valamik) nem azok, hanem részben aludttejjel összekevert pancsolmányok.

2019. jún. 14. 15:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
#7-nek teljesen igaza van, én sem tapasztaltam még, hogy a 30-35%os tejszín kicsapódott volna
2019. jún. 14. 21:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/11 anonim ***** válasza:
+1 a habtejszínre
2019. jún. 14. 22:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen egyetértek a #7-essel, főzök már egy ideje, sokszor használok főzéshez tejszínt, de soha nem főzőtejszínt. Nem is csapódott ki még egyszer sem.
2019. jún. 15. 14:45
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!