Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » A habtejszín habfixálóval...

A habtejszín habfixálóval megáll a tortában, nem esik össze?

Figyelt kérdés
Vagy ha szeretném, hogy normális állagú, tortába való, magas rétegű krém legyen, mindenképp növényi cukrászhabot kell használni?

2018. szept. 28. 13:09
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem esik össze vele
2018. szept. 28. 13:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

A tejszín állagának rögzítéséhez, van egy nagyon egyszerű trükk:

Ha egy kevés mascarponét adunk a tejszínhez, sokkal könnyebb lesz felverni, és tartósabb is lesz az így készült hab – a mascarpone ugyanis megemeli a tejszín zsírtartalmát. Másfél deci tejszínhez kb. egy evőkanál mascarponét érdemes számolni.

2018. szept. 28. 13:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Jó a habfixáló!
2018. szept. 28. 14:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 anonim ***** válasza:
50%

Növényi cukrászhabot, azaz olajból kivont manyagot SOHA nem kell használni.


Megáll, de persze nem a végtelenségig.

2018. szept. 28. 14:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 anonim ***** válasza:
Növényi vacakot ne használj, az nem tejszín.A habtejszín fixálóval napokig eláll a hűtőben,
2018. szept. 28. 16:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Zselatinnal szoktam tartósítani
2018. szept. 28. 16:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

#2 azt alapból szántam bele, de így akkor főleg fogok használni :)

2018. szept. 28. 18:11

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!