A habtejszín habfixálóval megáll a tortában, nem esik össze?
Figyelt kérdés
Vagy ha szeretném, hogy normális állagú, tortába való, magas rétegű krém legyen, mindenképp növényi cukrászhabot kell használni?2018. szept. 28. 13:09
2/7 anonim válasza:
A tejszín állagának rögzítéséhez, van egy nagyon egyszerű trükk:
Ha egy kevés mascarponét adunk a tejszínhez, sokkal könnyebb lesz felverni, és tartósabb is lesz az így készült hab – a mascarpone ugyanis megemeli a tejszín zsírtartalmát. Másfél deci tejszínhez kb. egy evőkanál mascarponét érdemes számolni.
4/7 anonim válasza:
Növényi cukrászhabot, azaz olajból kivont manyagot SOHA nem kell használni.
Megáll, de persze nem a végtelenségig.
5/7 anonim válasza:
Növényi vacakot ne használj, az nem tejszín.A habtejszín fixálóval napokig eláll a hűtőben,
6/7 anonim válasza:
Zselatinnal szoktam tartósítani
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
#2 azt alapból szántam bele, de így akkor főleg fogok használni :)
2018. szept. 28. 18:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!