Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Hideg desszertekbe, krémekbe...

Hideg desszertekbe, krémekbe helyettesíthető a habtejszín főzőtejszínnel?

Figyelt kérdés
a habtejszínt nem tudom felverni....béna vagyok
2011. máj. 27. 13:23
 1/6 anonim ***** válasza:
A fözötejszint NEM LEHET felverni, ha a habtejszint nem tudod, akkor ezt mégannyira sem fogod tudni.
2011. máj. 27. 13:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:

A habtejszínt csak úgy lehet felverni, ha előtte jól lehűtötted, több óráig hidegen volt. Kivéve a Hulalát, azt fel lehet.

Főzőtejszín nem jó.

2011. máj. 27. 13:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
Kicsit drágább megoldás - vegyél eldobható flakonos tejszínhabot. :) Csak vedd figyelembe, hogy azok elve édesítettek.
2011. máj. 27. 14:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat!

A hulala az nem főzőtejszín ?? vagy van habtejszín is? nem vagyok jártas a témában :)

a flakonos azért nem jó mert az összeesik

2011. máj. 27. 14:29
 5/6 anonim ***** válasza:
A piros hulala az habtejszín, és szerintem a legjobb.
2011. máj. 27. 19:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 A kérdező kommentje:
értem, köszönöm ezt nem tudtam
2011. máj. 27. 20:14

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!