Mivel helyettesíthető a rizsecet sushi készítésénél?
Figyelt kérdés
Már megvannak az alapanyagok, a rizsecet kivételével. Használhatom helyette a szokásos (bor)ecetet? Van még néhány darab friss citrom, azzal is helyettesíthető, esetleg?
(Almaecetről olvastam még, de az sincs itthon.)
2011. júl. 6. 18:12
1/5 tetro válasza:
nyugodtan. de akkor fehérborral is.
2/5 anonim válasza:
a sima ecet hasonlit rá szerintem legjobban.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi. És ha negyed kiló rizst főznék, hogy készítsem el? Ugyanúgy, mintha fél kiló volna (egy receptben azt olvastam)?
Ott ez állt:
fedő nélkül felforralni, majd fedő alatt 2 perc nagy láng, 5 perc közepes és 15 perc takarék
2011. júl. 6. 19:45
5/5 anonim válasza:
Csak azt tudom hogy mit ne rakj bele. Én balzsamecettel próbáltam (mert csak az volt otthon), de teljesen más íze lett. Amúgy nem lett rossz, de még csak nem is hasonlított a sushirizshez, és a színe is ilyen furcsa barna lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!