Uborkasaláta készítésénél a besózott uborka kinyomkodott levét is beleteszitek a salátába?
Figyelt kérdés
2010. júl. 5. 20:07
1/4 anonim válasza:
Nem. Akkor miért nyomnánk ki belőle?
2/4 anonim válasza:
Attól függ milyen salátát csinálok.Ha ecetes,fokhagymást,akkor ki sem nyomkodom.Ha tejfölöset,akkor csak egy picit hagyok benne.De nem az egészet,mert akkor nagyon vizes lenne.
3/4 anonim válasza:
Őszintén leírom, hogy én nem sózom be az uborkát, sőt a káposztát sem, mielőtt káposztástésztához pirítanám. Azt olvastam, hogy a só sok vitamint, ásványi anyagot kiold. Az uborkasalátához a lébe rakok sót, a káposztát meg lereszelve, sózva egyből olajban párolom, pirítom.
Lehet, hogy nem egészségesebb, de eddig senki nem reklamált a családban, hogy nem olyan, mint volt.
4/4 anonim válasza:
Semelyik zöldség levét nem szabad kiönteni, mert abban van a legtöbb vitamin.
Lesózom az uborkát, hogy összeessen, és nem csavarom ki, hanem máris izesitem.Igy szoktam a tökkel,káposztával is nem öntöm ki a levét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!