Kicsapódott a tejszín a raguban. Hogy javíthatnám?
Figyelt kérdés
Túl hamar öntöttem a tejszínt a raguba, még főzni kell, de teljesen kicsapódott. Lehet valamit csinálni neki ?2019. jún. 14. 13:39
11/11 anonim válasza:
Házi készítésű tejszínt és tejfölt használóként nem is értem, hogy mi a probléma, csak sejtem. A tejszínnel és a tejföllel is lehet forrásig melegíteni az ételt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!