Sikerült a vajan túlrázni a befőttesüvegben, mit lehet ebből készíteni?
A tejszínből sikerült kiütni a vajat befőttesüveges módszerrel, de ugye kezdőként nem tudtam mikor van kész, hát kicsit tovább ráztam s már csak azt vettem észre, hogy eltűnt a kivált író, visszaivódott a tömbbé összeállt vajba.
Na azért nem vész kárba! Gond egy szál se, nagyon finom, kenyérre lehet kenni. :)
De tulajdonképpen mi történt? Mit kaptam a folyamat végére? Mire lehet ezt használni, illetve hogyan lehetne ebből kiszedni újra az írót?
Hogy, legközelebb ne járjak így, jó megoldás lenne-e az, hogy a "rázolmányt" folyamatosan szűrögessem amint nagyobbak, kb 1cm-esek lesznek az összeállt zsírszemek?
Akkor ezt tegyem víz alá és nyomkodjam?
De mi ennek az állapotnak a neve?
Nem kell víz alá tenni, csak úgy, ahogy van, átgyúrni.
Neve meg nem hiszem, hogy van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!