Befőttesüvegre tekerhető kiöntő-fogantyúsító létezik?
A teát befőttesüvegben szoktam elkészíteni, és azon tűnődtem, hogy létezik-e esetleg olyan rátekerhető izé aminem van fogantyúja és esetleg kiöntőcsőre is. Ha eltörik az üveg mosogatáskor, csak levennék a polcról egy másikat. (Nem lényeg, hogy nem boroszilikát a befőttesüveg.)
Aerosolos festékpalackokhoz például létezik ilyen fogantyúsító adapter.
Valami ilyesmi-szerűség, de ez irreális. Csak a körülbelüli hasonlóság miatt.
nekem fém teás kannám van
De ismerek egy embert aki pohár helyett befőttesüvegből iszik.
2-es, az is eszembe jutott, de meglett a pofonegyszerű megoldás.
És van egy másik megoldás is, drótból. Ez máskor fog kelleni. 30Ft-os bicikliküllőből, vagy vastag rozsdamentes drótból simán meghajlítom. :)
Nem jó. Kicsúszik a kezemből, plusz dolog, macera.
Kiöntőt egyszerűen egy befőttesüveg-kupakból lehet készíteni. Fel kell vágni, kihajtani és ugyan úgy csavaros marad, át lehet rakni másikra.
És egy PET palackot rá lehet zsugorítani az üvegre könnyen, pont olyan lesz mint a zsugorfóliás reklámfelirat, csak egy fogantyúnak való bőrszíjat vagy kötelet,vagy akármit (részletkérdés) kell előbb alá rakni. Ez a legegyszerűbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!