Létezik zöldborsóból és búzadarából készülő étel?
Figyelt kérdés
2017. ápr. 12. 18:08
1/5 anonim válasza:
borsóleves grízgaluskával.. én mindig így készítem, mert sokkal finomabb, mint tésztával
2/5 A kérdező kommentje:
köszi
grizgaluska csak tojás griz viz vagy más is megy bele?
2017. ápr. 12. 18:19
3/5 anonim válasza:
(1. vagyok), más nem kell bele, víz is csak akkor, ha valamiért túl száraz a tészta.
4/5 A kérdező kommentje:
köszi
én úgy tudtam víz ahhoz kell ha olcsón akarjuk növelni mennyiségét. és persze az állag is lassan változik.
igaz ezt lisztgaluskára hallottam.
2017. ápr. 12. 19:50
5/5 anonim válasza:
A grízgaluskába pici szódabikarbóna mehet, az lazítja, s ha legalább egy órát hagyod összekeverve állni a levesbe szaggatás előtt, akkor puha lesz a belseje is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!