Miért van ennyi "gasztronómia szakértő"?
Nem tudom, miért, de az embereknek a táplálkozás kicsit olyan, mint a vallás.
Vannak bigottak, akik szerint Egy Igaz Út létezik, az, amin ők járnak s muszáj kioktatniuk a tévelygő többit...
Valamiért brutálisan rá tudnak pörögni dolgokra.
Én is egészségtudatos vagyok és véleményem van a dolgokról, de azért az én világom nem fekete-fehér s ha valaki a fogyókúrásban fogyni akar, tőlem kapja a nem határozott választ, mástól meg azt, hogy reggelire 30 grammból kell zabkását enni, tízóraira pedig egy almát...etc., ez a fogyás útja és kész, mert ő így fogyott.
A leírásod amúgy tetszik (a jelenség persze nem, csak a stílusod), neked írnod kell szerintem, szórakoztató és kifejező.
Ízlések és pofonok között... szoktam mondani. Csak azt nem értem, hogy miért gondolják azok az emberek (akikről írsz), hogy kizárólag csak az lehet jó, amit ők szeretnek.
Ne törődj és ne is foglalkozz velük. Ha ilyenek, ne küldj nekik recepteket, majd kutyulnak maguknak valamit a saját ízlésük szerint.
Ugyanezt leírhatod gyakorlatilag minden témáról.
Ha valamit publikálsz, akkor mindig lesz akinek nem tetszik, és mivel a netes felület erre lehetőséget ad, hangot is ad a nemtetszésének.
Nem kell velük foglalkozni.
De az is lehet, hogy te vagy picit túlérzékeny, és azt a kommentet is támadásnak veszed, amelyik tényleg csak segíteni akar.
Én itt is észrevettem, megy a lepontozgatás, még a "mi a kedvenced reggelire" jellegű kérdéseknél is.
Ez szerintem akkora hülyeség. Én is low budgeten vagyok, ha nincs pénzem egy kajára, megnézem, van-e olcsóbb alternatívája, ha nem, akkor csinálok helyette paprikás krumplit...
De ugyanez, mikor valaki itt megkérdezi, hogy hogyan kell mondjuk a kávét ízesíteni, és mindenki máshogy szereti. Aki cukorral ajánlja, azt lepontozzák a cukormentesek, a tejszínnel ivókat megeszik a feketén szeretők... miért? És még csak egy kávéról beszélünk, nem a lecsóról, töltött káposztáról, vagy ilyesmiről, ahol tényleg ahány ház, annyi szokás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!