Más is gyűlöli a forró, meleg ételeket?
Én azt szeretem, ha meleg. Inkább várok pár perce, és akkor lehet normálisan enni, minthogy hidegen kelljen enni.
Miért nem lehet lehűteni? Mersz magadnak egy adagot, kicsit vársz, pár percet és már langyos is.
Csak a levest szeretem forrón, de azt csak úgy. (Nem ezért, de a hideg gyümölcslevest pl nem szeretem, meg semmilyen gyümölcsös ételt sem).
Minden mást ehető hőmérsékleten, vagy akár hidegen (pl másnapos sült oldalas csak hidegen, kenyérrel, savanyúsággal).
Halászlé meg akkor jó, ha full tűzforró és erős. Attól könnyekig meghatódok :D
Attól függ...
A gulyás levest például csak forrón eszem, utálom, amikor a zsír kifagy a tányér szélére. A pizzát, meleg szendvicset meg hiába enném forrón, ha állandóan ráég a szájpadlásomra.
Az a tapasztalatom, így 30-40 év főzés után, hogy a legtöbb étel kihűl magától is, ha az ember vár egy kicsit vele. Mondjuk 5 percet.
Ételre sosem mondom, hogy gyűlölöm.
Persze nem szeretem, ha forró..
Trükk.. Hideg tányérba csak keveset, mondjuk 1 harmadnyit,
azt elfogyasztva már a lábasban is hűlt, akkor jön a köv. adag.
Így egész jól elvagyok, nem dühöngök, gyűlöletről nem is beszélve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!