Sok forró klímájú Közép- és Dél-Amerikai országban miért áll a helyi konyha nehéz, német, magyar és orosz stílusú ételekből a meleg időjárás dacára? Hogyhogy nem könnyedebb ételeket esznek, mint az európai mediterrán népek?
Pl. Kuba: Pirog, Knédli, főtt rizs babbal, sertésszelet, főzőbanán, főtt krumpli
Brazília: Sült hús sültkolbásszal, babfőzelék, tepertő
Az európai túristák zsebéből akarják előcsalogatni a pénzt, és mivel Európa elég messze van tőlük, hogy napi szinten tisztában legyünk az ottani árakkal, úgy vágnak meg minket, ahogyan akarnak.
Hogy nem a saját, hanem a mi kajánkat főzik nekünk: mert sokan megcsömörlenek a helyi specialitásoktól, és az európai ízeket akarják ott is enni, ahol ehetnének valami mást is.
Egyrészt NEM német, magyar és orosz stilusú ételeket esznek, hanem laktatókat.
Másrészt az európai mediterrán népek SEM könnyü ételeket eszitenek a mindennapokban, hanem olyat, ami tartalmas.
Az olasz tészták, a francia egytálételek egyáltalán nem könnyü valamik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!