Napokban sertést akarok vágni és szeretnék gyártani sütő kolbászt illetve hurkát. Lehet ilyenkor még csinálni vagy az időjárás miatt veszélyes?
Erre "doboszoli" ad majd megbízható, szakszerű választ.
Bár, ha jól emlékszem, Ő is április végéig disznókodik:)
A régi szép időkben lakodalomra is vágtunk disznót, azok meg leginkább nyáron voltak!
Ne hagyj szét semmit a napon, lehetőleg hűvös helyen dolgozz, és amit csak lehet rögtön rakj mindent a hűtőbe!
Szétszedéskor az abalébe rögtön be a belsőséget, a beleket inkább dobd ki, és használj lesózott belet ne kelljen még arra is várni. Füstölt áruhoz szerintem már meleg lesz. Az abált áru amíg meleg nem gond, de a kész hurkát rögtön tedd hidegre amint kihűlt!
"Doboszoli" mostanában elég ritkán jelentkezik, sztem sokat dolgozik.
Keresd ki valamelyik válaszát, ÍRJ NEKI PRIVIT, arra biztosan haladéktalanul fog válaszolni neked.
Jönni fog a Mester, várd ki!
:első:
arra gondolok, hogy privátban megbeszélték, mint ,ahogy azt az egyik kedves válaszoló ajánlotta.
tegnap is volt hozzászólása, szóval itt járt:))
vagy elkerülte a figyelmét ez a kérdés, és nem is tudja, hogy itt mennyire ajánlgattuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!